Effektiv uppkörningskurs i Farsta

Denna uppkörningskurs hittar du endast hos oss på Söderorts Bilskola i Farsta. Uppkörningskursen är ca 3 timmar lång och hålls en gång i månaden. På den får du mängder av råd och tips som du kommer ha stor glädje av på ett körprov, och du kommer även att lära dig massor av saker som du inte kan lära dig i någon bok. Till detta hör bl.a. att du kommer att få se ca 85 bilder tagna inom uppkörningsområdet i södra Stockholm på luriga platser där många av våra elever gör samma slags feltolkningar och misstag. På det viset kan du dra nytta av andras misstag utan att själv behöva begå samma.


Dra nytta av information och spara in körlektioner

Genom att vara med på den här kursen kommer du att spara in ett antal körlektioner och istället, i lugn och ro, få förklaringar och tips på hur du ska lösa många av de uppgifter du kan ställas inför på en uppkörning.

Förbered dig inför uppkörning med oss i Farsta! Kursen har medvetet en väldigt praktisk inriktning. Allt det som vi går igenom har du direkt nytta av när du sitter bakom ratten. Lämplig tidpunkt att gå kursen är därför när du har kommit ungefär halvvägs i utbildningen och kan ta till dig kunskapen för att sedan omsätta den i praktiken direkt.

Uppkörningskursen börjar 17:00 och håller på till ca 19:45. Priset är 390:-.