Intensivkurs i Stockholm för körkort

Kör intensivt med oss

Intensivutbildning för körkort är bra… men inte alltid.
Under en intensivutbildning lär man sig mycket på kort tid, därför riskerar man även att glömma mycket på kort tid. De kunskaper man tillägnar sig när man lär sig köra bil måste sitta kvar. Vår intensivutbildning är därför för dig som redan kan hantera en bil, dvs. växla obehindrat, vara kursstabil, hålla en jämn fart oberoende av vägens lutning, backa och starta i uppförsbackar utan problem, krypköra samt kan spegelrutiner.

Kan du inte detta är det bäst att du kör vanliga lektioner tills du är på rätt nivå.

Krutet läggs på det som är utanför bilen

Under intensivkursen lär du dig köra i alla slags trafikmiljöer; villaområden, förorter, innerstan, på landsväg, och på motorväg. Du kommer även lära dig behärska körfältsbyten, göra motorvägspåfarter, omkörningar, parkera och vända på alla möjliga sätt, passera stillastående bussar och järnvägskorsningar samt samspela med dina medtrafikanter. Du ska på det stora hela bli en hänsynsfull bilist som tar dig fram på ett säkert, miljövänligt och lagligt sätt.

Innan en intensivkurs kör du en testlektion med oss för att se att du trivs med oss här i Farsta och för att vi ska kunna avgöra att du har tillräckliga förkunskaper.
 

Heltidsstudier

Hur stor en intensivkurs för körkort behöver vara är väldigt individuellt, och vi kan självfallet göra en anpassning till det behov just du har. Intensivkurser innebär vanligtvis heltidsstudier och pågår under två veckor där du kör 2×55 minuter per dag. Den tid du inte kör pluggar du teori på skolan. I början av vecka två kör du halkbana och i slutet av samma vecka gör du teoriprovet på Trafikverket i Stockholm City. Därefter väntar körprovet.

Boka tid för intensivutbildning idag – Ett steg närmare ditt körkort!